Weegbreestraat

Rotterdam
Weegbreestraat 23 F, Rotterdam foto-0

Omschrijving

Omschrijving pand

Een uiterst representatieve bedrijfsruimte van circa 175 m² met bovengelegen kantooretage van circa 125 m² (totale oppervlakte 300 m²) gelegen aan de Weegbreestraat 23F op het fraai gelegen fabrieksterrein van de voormalige Sunrise Limonadefabriek te Rotterdam Schiebroek.

De bedrijfsruimte is gelegen op de lange zijde van dit karakteristieke volledig gerenoveerde verzamelgebouw / complex van de voormalige limonadefabriek.

De bedrijfsruimte op de begane grond is onder andere voorzien van twee brede overheaddeuren, twee toegangsdeuren, een gasgestookte heater en tl-verlichting.

De op de verdieping gelegen kantooretage bestaat uit een ruimte met toilet en keukenblok, een kantineruimte, een grote tussenruimte en een grote kantoorruimte met riante raampartij. Verwarming van de kantoorruimte geschiedt middels CV-ketel met radiatoren. Vanuit de kantoorruimte heeft u een mooi groen uitzicht, tevens over een gedeelte van Rotterdam Airport.

Afmetingen

Begane grond: (175 m2) 14,62 x 11,72m (hoogte 3,50/4,83m)

Kantoorverdieping: (125 m2) 10,20 x 4,06m + 10,20 x 4,03m + 5,10 x 4,10m + 4,90 x 4,10m

Zie ook de plattegronden in de fotoweergave.

Parkeren
Parkeergelegenheid op eigen terrein.
's Avonds en in het weekend wordt het terrein afgesloten middels een toegangshek (huurder ontvangt sleutels van het hek).

Bereikbaarheid
De bedrijfsruimte bevindt zich op het bedrijventerrein Schiebroek en is snel bereikbaar zowel vanaf de provinciale weg N209 / snelweg A20 als vanuit Schiebroek/Hillegersberg.

Historie Sunrise Limonadefabriek 1898-1978

Sunrise Frisdranken was een oer Rotterdamse limonadefabriek, opgericht in 1898 door Johannes Hendriks Sr.  De 'Sunrise Limonade Company' was een familiebedrijf en werd tijdens haar bestaan door drie generaties Hendriks geleid. Sunrise was één van de grootste regionale limonadefabrieken van Nederland. In 1957 vestigde 'Sunrise' zich te Schiebroek in een voor die tijd uiterst moderne fabriek. Dit gloednieuwe fabriekscomplex was volledig in eigenbeheer ontwikkeld. Op 1 augustus 1978 rolde daar de allerlaatste fles van de lopende band.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.475,00 per maand exclusief BTW en exclusief servicekosten.

Het voorschot voor het verbruik van water, elektra en gas bedraagt € 400,00 per maand exclusief BTW. Het gehuurde beschikt over eigen tussenmeters waarop het verbruik van gas, elektra en water (door verhuurder samen met huurder) wordt bijgehouden. Op basis van het werkelijk verbruik door huurder wordt periodiek door verhuurder een eindafrekening opgemaakt.

De vergoeding voor het schoonhouden van het buitenterrein bedraagt € 10,00 per maand exclusief BTW.

De vergoeding voor de internetaansluiting (glasvezel) bedraagt € 60,00 per maand exclusief BTW.
 

Huurtermijnen

De huurtermijnen zijn vijf jaar bij niet-opzegging gevolgd door telkenmale een nieuwe huurtermijn van vijf jaar, met een opzegtermijn van één jaar.

Datum van oplevering

In overleg. Naar verwachting beschikbaar vanaf mei/juni 2023.

Huur

De ruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de ruimte aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend de overheaddeuren, gasgestookte heater in de bedrijfsruimte, CV-ketel met radiatoren op de kantooretage, betegeld toilet, vloer, pantry en verlichtingsarmaturen worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder mag deze om niet gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsverplichting en vervangingsverplichting teneinde het gehuurde bij een beëindiging van de huurovereenkomst aan verhuurder op te kunnen leveren in (minimaal) dezelfde staat als de staat waarin huurder het gehuurde op ingangsdatum heeft aanvaard.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden huur inclusief BTW.

 

Algemeen

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Haver Real Estate echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Haver Real Estate.

Haver Real Estate

De heer T. (Ted) Haver

Schiedamsedijk 78a

3011 EM  Rotterdam

Telefoon: 010-213 1231

info@haverrealestate.nl

www.haverrealestate.nl

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u gewoon een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms