Over ons

visual

Haver Real Estate

Haver Real Estate adviseert beleggers bij de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed en de verkoop van beleggingen. Vanuit ons kantoor op de Schiedamsedijk aan de Leuvehaven zijn wij dagelijks druk in de weer om het maximale resultaat te behalen voor onze klanten. Sinds onze start in 2008 hebben wij al vele honderden verhuur- en verkooptransacties stand gebracht. Keer op keer zorgen wij voor de juiste waardebepaling en weten wij in gesprekken met huurders en kopers het gewenste resultaat te behalen. Met de nodige juridische kennis zorgen wij voor een correcte afhandeling. Wenst u uw bedrijfsruimte te verhuren of verkopen of overweegt u een verkoop van uw belegging? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ons verhaal

2005

Snel na zijn studie startte Frank Haver in 2005 in het Rotterdamse vastgoed. Van 2005 tot 2008 was hij werkzaam voor een Rotterdamse beleggingsmaatschappij. Hier verrichte hij met name werkzaamheden voor de bedrijfsverhuur en acquisitie voor nieuwe aankopen van beleggingsobjecten.

2008

In 2008 begon Frank zijn eigen onderneming en richtte hij zijn bedrijfsmakelaardij op. Ook toen al was de focus gericht op bedrijfsmatig vastgoed en verkoop van beleggingsobjecten. De start van het eigen kantoor viel samen met de start van de wereldwijde bankencrisis. Met een beperkt netwerk en heel weinig economische activiteiten in de stad Rotterdam waren dit zeer uitdagende jaren.

2014

Verkoop via dit nieuwe online vastgoedportaal heeft een grote zichtbaarheid in de markt gecreëerd. Veel nieuwe kopers meldden zich voor het online aanbod. Beleggers die keurig bieden en afspraken netjes nakomen komen in aanmerking voor het stille aanbod. De combinatie van online adverteren en een traditionele verkoop met de benodigde persoonlijke aandacht bleek een goede keuze.

2016

De economie trekt verder aan en het kantoor wordt uitgebreid met Ted Haver, de broer van Frank. Met jarenlange ervaring in vastgoedbeheer en bedrijfsverhuur is Ted de ideale versterking.

NU

Gezamenlijk beschikken Ted en Frank over ruim 25 jaar aan vastgoedervaring. Na honderden vastgoedtransacties is er weinig wat zij nog niet meegemaakt of gezien hebben. Ted richt zich hierbij op de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed. Frank houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van beleggingsobjecten.

Het team

Frank Haver

Oprichter van Haver Real Estate. Werkzaam in het vastgoed sinds 2005. Geboren en getogen in Rotterdam dus kent de stad als geen ander. Houdt de vastgoedmarkt voortdurend in de gaten om zo het maximale resultaat voor zijn klanten te behalen.

Ted Haver

Sinds 2016 vast onderdeel van het kantoor. Hiervoor reeds ruime ervaring opgedaan in het beheer en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed bij een Rotterdamse beleggingsmaatschappij. Gaat graag in gesprek met ondernemers om zo meer te weten te komen over hun bedrijf. Met de nodige juridische kennis staan de huur- en koopovereenkomsten van Ted als een huis.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u gewoon een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms