Verhuur & Verkoop Bedrijfsmatig Vastgoed

visual

Verhuur & Verkoop Bedrijfsmatig Vastgoed

Haver Real Estate adviseert particuliere en institutionele beleggers bij de verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed in Rotterdam en omstreken. Met ruim 25 jaar werkervaring beschikken wij over voldoende kennis en een uitstekend netwerk om voor elk object het maximale resultaat te behalen. Door ruime ervaring in verhuur en beheer van bedrijfsmatig vastgoed weten wij de juiste huurder te vinden: de betrouwbare ondernemer die zijn financiën op orde heeft en van zijn onderneming een succes weet te maken. Naast verhuur van bedrijfspanden, winkel- en kantoorruimten begeleiden wij beleggers ook bij verkoop van bedrijfsmatig vastgoed. Verkoop kan zowel in verhuurde staat als leeg. Ook komt het terughuren van een bedrijfspand door verkoper regelmatig voor (sale and lease back). Op deze manier kan vermogen dat vastzit in het pand worden vrijgemaakt. Objecten voor de verhuur en verkoop plaatsen wij op bekende websites zoals Funda in Business en brengen wij onder de aandacht van ons omvangrijke netwerk van ondernemers. Is meer discretie gewenst zoals bij verkoop van een verhuurd bedrijfspand en wenst u niet online te gaan? Dan gaan wij binnen ons netwerk aan de slag. Omdat wij geloven in onze dienstverlening werken wij altijd op basis van ‘no cure, no pay’. Zonder resultaat voor de opdrachtgever geen kosten dus. Wenst u uw vastgoed te verhuren of overweegt u een verkoop? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek of kom langs bij ons aan kantoor op de Schiedamsedijk in het centrum van Rotterdam.

Stappenplan

1.

Vrijblijvende waardebepaling

Overweegt u verhuur of verkoop? Bel ons of kom langs bij ons aan kantoor. In een eerste gesprek kunnen wij globaal al aangeven hoe wij de waarde zien en welke aanpak wij adviseren.

2.

Bezichtiging & plan van aanpak

Bij een volgende stap komen wij graag het pand bezichtigen. Dit is vrijblijvend en kosteloos. De waarde werken wij nauwkeurig uit en ons plan van aanpak nemen wij met u door. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Zonder resultaat voor opdrachtgever geen kosten.

3.

Aan de slag

Onze voorwaarden worden met u bevestigd en de verhuur- of verkoopdocumentatie wordt opgesteld. Gaat het om een leeg te verhuren of te verkopen pand? Dan plaatsen we het object online (Funda in Business + eigen website + sociale media + nieuwsbrief per e-mail aan 7.000 ondernemers, beleggers en collega-makelaars). Bij een verhuurd pand kunnen wij in alle discretie werken aan een ‘stille verkoop’. Toch liever wat meer ruchtbaarheid? Dan schakelen wij al onze online kanalen in. 

4.

Bespreken kandidaten

Alle gesprekken en bezichtigingen met geinteresseerden voeren wij namens u. Goede voorstellen bespreken wij vervolgens met u. Uiteraard adviseren wij hierin.

5.

Voorbehouden en financiën

Bij kandidaat-huurders vragen wij altijd door over de financien en voeren wij standaard een uitgebreide kredietcheck uit. Bij verkoop richten we ons naast de geboden koopsom op welke voorbehouden een koper heeft zoals een bouwkundige keuring of financieringsvoorbehoud.

6.

Huur- of koopovereenkomst

Zijn we eruit met de kandidaat dan stellen wij de overeenkomst op. Bij verhuur zorgen wij voor ondertekening van de huurovereenkomst en oplevering met opleverrapport van het gehuurde. In geval van verkoop verzorgen wij de opmaak en ondertekening van de koopovereenkomst en aansluitend het gehele traject tot en met de overdracht bij de notaris. 

Verhuur & Verkoop

Sinds onze start in 2008 hebben wij vele honderden verhuur- en verkooptransacties tot stand gebracht. Met onze ruime ervaring in combinatie met een gedegen financiële check weten wij altijd de juiste huurder vast te leggen. Bij verkoop kijken wij meer naar eventuele voorbehouden die een koper heeft. De voorkeur zal atijd uitgaan naar kopers met beperkte voorbehouden die tevens voldoende zekerheid kunnen bieden. Wenst koper toch een financieringsvoorbehoud op te nemen? Hoe groot achten wij vervolgens de kans deze verkoop tot een goed einde te kunnen brengen? Doorvragen naar de financiën van koper hoort hier dan ook bij.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u gewoon een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms