Zwart Janstraat

Rotterdam
Zwart Janstraat 44 -46, Rotterdam foto-0

Omschrijving

Omschrijving pand
Een zeer representatieve winkelruimte van circa 196 m2 (BVO 200 m2) aan de Zwart Janstraat 44-46 te Rotterdam. De winkelruimte is zeer gunstig gelegen in het midden van de Zwart Janstraat, naast de McDonald’s en tegenover de Dirk van den Broek supermarkt en heeft een frontbreedte van 11 meter.
 
Afmetingen
De winkelruimte meet 10,94 x 14,40/19,06 meter en heeft een separate (kluis)ruimte van 5,63 x 3,60 meter (zie plattegrond verderop).
 
De kluisruimte is door een voorgaande gebruiker ingebouwd. De kluis functioneert niet meer en kan door huurder niet meer als kluis worden gebruikt en heeft thans enkel nog een esthetische waarde.
 
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.150,00 exclusief BTW per maand. Indien huurder geen BTW-plichtige onderneming heeft, zal in overleg een beperkte opslag op de huur worden overeengekomen.
 
Servicekosten
Voor deze winkelruimte wordt maandelijks € 25,00 aan servicekosten doorberekend aan huurder ten behoeve van de keuring van brandblusmiddelen en rioolonderhoud.
 
Huurder heeft eigen meters voor levering van elektra en water en vraagt op eigen naam leveringscontracten voor elektra en water aan.
 
Huurtermijnen
De huurtermijnen zijn vijf jaar bij niet-opzegging gevolgd door telkenmale een nieuwe huurtermijn van vijf jaar, met een opzegtermijn van één jaar.
 
Datum van oplevering
In overleg (in verband met enkele door verhuurder nog uit te voeren werkzaamheden). Kan spoedig.
 
Wijze van verhuur
De ruimte wordt in casco staat verhuurd en wordt aan huurder opgeleverd in de staat waarin deze zich thans bevindt, welke staat door huurder wordt aanvaard.
 
Verhuurder verzorgt voor ingangsdatum van de huurovereenkomst dat de toiletruimte gereed wordt gemaakt (plaatsing toilet en betegelen van de toiletruimte).
 
Verhuurder verzorgt voor ingangsdatum dat tegen de achterwand rechts achterin de winkel een net keukenblok wordt geplaatst.
 
Verhuurder verzorgt voor ingangsdatum de plaatsing van voldoende stopcontacten, één en ander in overleg met huurder.
 
In de winkelruimte is door verhuurder een (nieuw) elektrisch verwarmings-/koelsysteem ingebouwd met buitenunits tegen de achtergevel en plafondunits in de winkelruimte. Dit elektrisch verwarmings-/koelsysteem wordt aangemerkt als voorziening die niet onder het gehuurde valt, welke voorziening door huurder om niet mag worden gebruikt maar voor welke voorziening huurder een onderhouds- en/of vervangingsverplichting heeft. Huurder dient dit elektrisch verwarmings-/koelsysteem periodiek te laten onderhouden. Huurder heeft voor dit elektrisch verwarmings-/koelsysteem een onderhouds- en/of vervangingsverplichting.
 
De elektrische installatie / meterkast in de winkelruimte is SCOPE-gekeurd door een erkend elektricien. Huurder verbindt zich eraan dat eventuele wijzigingen aan de elektrische installatie uitsluitend door een erkend elektricien worden uitgevoerd en dat na deze werkzaamheden door deze erkend elektricien (opnieuw) een SCOPE-keuringsrapport aan huurder wordt afgegeven, welk keuringsrapport door huurder aan verhuurder dient te worden toegezonden.
 
Boven de winkelruimte zijn woningen gelegen. Verhuurder/eigenaar van de winkelruimte is tevens eigenaar van deze bovenwoningen. De toevoerkabels van elektra naar deze woningen loopt via de winkelruimte. Huurder is hiermee akkoord en huurder verbindt zich eraan deze toevoerkabels van elektra naar de woningen volledig ongemoeid te laten.
 
De ruimte wordt in casco staat verhuurd en wordt aan huurder opgeleverd in de staat waarin deze zich thans bevindt, welke staat door huurder wordt aanvaard. De in de ruimte aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend rolluiken, vloer, betegeld toilet, pantry/keukenblok, kluisruimte en verwarmings-/koelsysteem worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder aanvaardt deze voorzieningen in de huidige staat. Huurder mag deze voorzieningen om niet gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsverplichting en/of vervangingsverplichting teneinde het gehuurde bij een beëindiging van de huurovereenkomst aan verhuurder op te kunnen leveren in (minimaal) dezelfde staat als de staat waarin huurder het gehuurde op ingangsdatum heeft aanvaard.
 
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.
 
Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden huur inclusief BTW.
 
Algemeen
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Haver Real Estate echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
 
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Haver Real Estate.
 
Haver Real Estate
De heer T. (Ted) Haver
Schiedamsedijk 78a
3011 EM  Rotterdam
 
Telefoon: 010-213 1231
info@haverrealestate.nl
www.haverrealestate.nl

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u gewoon een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms