Arthurweg

Rotterdam
Arthurweg 53, Rotterdam foto-0

Omschrijving

Omschrijving pand
Een zeer representatieve bedrijfsruimte van circa 113 m2 (BVO circa 120 m2) aan de Arthurweg 53 te Rotterdam Oud-IJsselmonde.
 
De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van het kleinschalige bedrijvencomplex “LaneParc” en is gelegen pal aan de A16 (afrit 24 Rotterdam Feyenoord) aan de zuidkant van de Van Brienenoordbrug en heeft daarmee een uitstekende bereikbaarheid. Het complex is ruim en luxe van opzet en is onlangs opgeleverd.
 
De bedrijfsunit is verdeeld over 56 m2 bedrijfsruimte op de begane grond (hoogte 4,29m) met separate toegangsdeur en overheaddeur (hoogte 3,8m) en 56 m2 kantoorruimte op de verdieping (betonnen tussenvloer) en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.
 
De bedrijfsruimte is voorzien van betegeld toilet en verlichting.
 
De kantoorverdieping is voorzien van de navolgende voorzieningen:
 
  • systeemplafond met verlichtingsarmaturen
  • glad gestucte voorzetwanden met stopcontacten
  • pantry
  • verwarmings-/koelsysteem (elektrisch)
  • afsluiting rondom trap op bovenetage (afsluiting kantoorverdieping van begane grond)
 
Afmetingen
Begane grond:         56 m2           10,31 x 5,50m (hoogte 4,29m)
Kantoorverdieping:   56 m2           10,31 x 5,50m
 
Bouwjaar 2023 (nieuwbouw)
 
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.650,00 exclusief BTW per maand, exclusief € 40,00 per maand servicekosten. Indien huurder geen BTW-plichtige onderneming heeft, zal in overleg een beperkte opslag op de huur worden overeengekomen.
 
Servicekosten
Vanuit de Vereniging van het complex worden de navolgende diensten geleverd:
  • schoonmaak en groenonderhoud van het terrein
  • glasbewassing
  • gemeenschappelijke elektra
  • onderhoudscontract toegangshek en brandpreventie
 
Hiervoor wordt aan huurder maandelijks een bedrag ad € 40,00 aan servicekosten in rekening gebracht. Gezien het geringe bedrag aan servicekosten zal door verhuurder jaarlijks geen afrekening op basis van werkelijke kosten worden opgesteld. Huurder is hiermee uitdrukkelijk akkoord.
 
Huurder heeft eigen meters voor levering van elektra en water en vraagt op eigen naam leveringscontracten voor elektra en water aan.
 
Huurtermijnen
De huurtermijnen zijn vijf jaar bij niet-opzegging gevolgd door telkenmale een nieuwe huurtermijn van vijf jaar, met een opzegtermijn van één jaar.
 
Datum van oplevering
Per direct.
 
Huur
De ruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de ruimte aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend overheaddeur, betegeld toilet, pantry, systeemplafond met verlichtingsarmaturen op de kantoorverdieping, toegangshal op de kantoorverdieping, de verlichting op de begane grond en verwarmings-/koelsysteem worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder mag deze om niet gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsverplichting en vervangingsverplichting teneinde het gehuurde bij een beëindiging van de huurovereenkomst aan verhuurder op te kunnen leveren in (minimaal) dezelfde staat als de staat waarin huurder het gehuurde op ingangsdatum heeft aanvaard.
 
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.
 
 
Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden huur inclusief BTW.
 
Algemeen
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Haver Real Estate echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
 
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Haver Real Estate.
 
Haver Real Estate
De heer T. (Ted) Haver
Schiedamsedijk 78a
3011 EM  Rotterdam
 
Telefoon: 010-213 1231
info@haverrealestate.nl
www.haverrealestate.nl
 
 

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u gewoon een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms