Lange Nieuwstraat

Schiedam
Lange Nieuwstraat 233 BL, Schiedam foto-0

Omschrijving

Omschrijving pand
Leuke kantoorruimte van circa 87 m2 gelegen in een net bedrijfsverzamelgebouw aan de Lange Nieuwstraat, aan de rand van historisch Schiedam Centrum.
 
Indeling
Via een gezamenlijke entree en trappenhuis wordt de kantoorruimte op de eerste etage bereikt. De kantoorruimte is aan de achterzijde van het verzamelgebouw gelegen.
 
Direct bij de ingang beschikt de ruimte over een eigen keuken/pantry. De ruimte heeft veel lichtinval door een grote raampartij.
 
Afmetingen: 11,12 x 5,13/10,61m (zie plattegrond met maatvoering hieronder)
 
Opleveringsniveau
De ruimte wordt in casco staat verhuurd en wordt opgeleverd in de huidige staat.
 
De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend de vloer en de keuken behoren niet tot het gehuurde en worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Verhuurder heeft hiervoor geen onderhoudsverplichting en/of vervangingsverplichting. Huurder dient deze voorzieningen op correcte wijze te gebruiken en onderhouden teneinde deze voorzieningen bij een beëindiging van de huurovereenkomst op te kunnen leveren in de staat waarin deze bij aanvang van de huurovereenkomst door huurder zijn aanvaard.
 
 
Verwarming van het gehuurde vindt plaats via blokverwarming. Maandelijks wordt aan huurder middels de servicekosten een voorschot verbruik verwarming en verbruik elektra in rekening gebracht. Periodiek volgt een afrekening.
 
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 695,00 per maand exclusief BTW, exclusief € 262,50 voorschot servicekosten per maand exclusief BTW.
 
Het voorschot servicekosten ad € 262,50 per maand exclusief BTW omvat de navolgende door verhuurder te leveren leveringen en diensten:
  • schoonmaak gemeenschappelijke gedeelten
  • elektra en water algemene ruimten
  • serviceabonnement lift
  • serviceabonnement ventilatiesysteem
  • verlichting gemeenschappelijke gedeelten
  • glasverzekering gemeenschappelijke gedeelten
  • onderhoud verwarming
  • voorschot verbruik blokverwarming
  • voorschot verbruik elektra
  • administratiekosten
 
Oplevering
Per direct.
 
Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.
 
Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.
 
Algemeen
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Haver Real Estate echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
 
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Haver Real Estate.
 
Haver Real Estate
De heer T. (Ted) Haver
Schiedamsedijk 78a
3011 EM  Rotterdam
 
Telefoon: 010-213 1231
info@haverrealestate.nl
www.haverrealestate.nl

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u gewoon een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms