Benedenstraat 67

Rotterdam 157m²
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-0 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-0
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-1 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-1
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-2 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-2
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-3 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-3
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-4 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-4
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-5 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-5
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-6 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-6
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-7 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-7
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-8 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-8
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-9 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-9
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-10 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-10
Benedenstraat 67, Rotterdam foto-11 blur Benedenstraat 67, Rotterdam foto-11
Bekijk 12 foto's
Bekijk 12 foto's
Bekijk 12 foto's

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

Kerngegevens
Type object: perceel van circa 432 m² eigen grond met bedrijfspand met een oppervlakte van circa 157 m².
Adres en postcode: Benedenstraat 67 & Graze Weitje 11-13 te (3077 BA) Rotterdam.
Kadastrale aanduiding: IJsselmonde D 3074.
Gelegen op eigen grond.
Bouwjaar 1981.
De vraagprijs bedraagt € 465.000,- k.k..
 
Omschrijving
De Benedenstraat 67 & Graze Weitje 11-13 betreft een perceel grond (eigen grond) met een oppervlakte van circa 432 m² met daarop gevestigd een bedrijfspand met een oppervlakte van circa 157 m². Het bedrijfspand is gebouwd in 1981 en wordt vrij van huur geleverd en is bereikbaar zowel vanaf de Benedenstraat (noordkant) als vanaf het Graze Weitje (zuidkant).
 
Voor dit perceel met bedrijfspand zijn er drie scenario’s denkbaar:
 1. Transformatie van bedrijfspand naar twee halfvrijstaande woningen (reeds vergund) van elk ca. 137 m² met riante achtertuinen met mogelijkheid tot parkeren tot aan de Benedenstraat;
 2. Transformatie van bedrijfspand naar twee halfvrijstaande woningen van elk ca. 137 m² (reeds vergund) met eventueel een aanvullende mogelijkheid voor de bouw van één of meerdere woningen aan de Benedenstraat (niet vergund);
 3. Behoud van het bedrijfspand voor eigen gebruik met eventueel een aanvullende mogelijkheid voor de bouw van één of meerdere woningen aan de Benedenstraat (niet vergund).
Eigenaar heeft voor het bestaande bedrijfspand een vergunning aangevraagd en verkregen voor de transformatie naar twee fraaie, halfvrijstaande woningen van elk circa 137 m². In het huidige ontwerp wordt de rest van het perceel niet verder ontwikkeld waardoor er voor de twee vergunde woningen aan de noordkant (Benedenstraat) een riante tuin gerealiseerd kan worden en aan de zuidkant (Graze Weitje) ruimte is voor een oprit voor in totaal 2 auto’s (gemeentegrond). Alle tekeningen uit de aanvraag van de verkregen omgevingsvergunning zijn op aanvraag beschikbaar.
De transformatie van het bestaande bedrijfspand waarvoor vergunning is verkregen bevindt zich aan de kant van het Graze Weitje (zuidkant perceel). Het gedeelte van het perceel aan de kant van de Benedenstraat (noordzijde) doet nu dienst als parkeerterrein. In het verleden stonden op het perceel van nr. 67 grenzend aan de Benedenstraat echter meerdere woningen tussen de huidige bebouwing (buurpand op nr. 65 aan de oostkant van het perceel en buurpand op nr. 75 aan de westkant van het perceel). De gehele strook op nr. 67 aan de Benedenstraat tussen buurpand nr. 65 en buurpand nr. 75 heeft nog steeds een woonbestemming. Zie hiervoor de screenshot van Ruimtelijke Plannen ‘Woonbestemming – voorzijde Benedenstraat 67 – Ruimtelijke Plannen’.
Eigenaar heeft thans alleen een vergunning aangevraagd en verkregen voor de transformatie van het bestaande bedrijfspand. Gezien de nog bestaande woonbestemming van het gedeelte van het perceel met de gesloopte woningen aan de Benedenstraat biedt dit een eventuele, aanvullende mogelijkheid voor de bouw van één of meerdere woningen. Eigenaar heeft hiertoe echter geen vergunning(en) aangevraagd of verkregen. Met het oog op deze aanvullende, eventuele ontwikkelpotentie naast de huidige, vergunde transformatie heeft de architect artist impressions laten opmaken voor zowel de vergunde transformatie als voor de mogelijke ontwikkeling van aanvullende woningen aan de Benedenstraat. Deze artist impressions zijn onderdeel van deze brochure waarbij aangegeven dient te worden dat de artist impression voor een eventuele, aanvullende ontwikkeling aan de Benedenstraat uitsluitend informatief is.
De Benedenstraat betreft een charmante woonstraat met tal van karakteristieke woningen die keurig bewoond worden. Dit zorgt voor een prettige woonomgeving hetgeen de woningwaardes van de te realiseren woningen ten goede komt.
Uit onderzoek wordt vooralsnog geconcludeerd dat de grond ten behoeve van de transformatie niet gesaneerd hoeft te worden. Het document betreffende het bodemonderzoek is op aanvraag beschikbaar en is echter uitsluitend informatief waarbij de mogelijke koper zelf ook zijn of haar onderzoek dient uit te voeren om vervolgens zelf conclusies te trekken.
De buren aan weerszijden van het perceel hebben een poort in de schutting die uitkomt op het perceel van nr. 67. Er zijn verkoper echter geen erfdienstbaarheden bekend. Er is door het Kadaster een onderzoek uitgevoerd waarin naar voren komt dat er geen erfdienstbaarheden (overpad) bekend zijn. Door de naaste buren kunnen er dan ook geen rechten aan de nu aanwezige tuinpoorten ontleend worden. Dit erfdienstbaarhedenonderzoek is op aanvraag beschikbaar.
Op aanvraag zijn de volgende documenten beschikbaar:
 • Vergunningstekeningen;
 • Omgevingsvergunning (3 documenten);
 • Erfdienstbaarhedenonderzoek Kadaster;
 • Diverse onderzoeksrapporten waaronder:
  • Rapport brandwerend kozijn;
  • Bodemonderzoek (2 documenten);
  • Rapport flora en fauna;
  • Rapport geluidswering v2;
  • Rapport lucht en water;
  • Rapport omgevingsgeluid v2;
  • Stikstofberekening (3 documenten);
  • Vervolgonderzoek huismus;
  • Hogere waarden besluit.
 • Eigendomsinformatie kadaster en akte van levering waarmee eigenaar het object in eigendom heeft verkregen;
 • Kubiek Ruimtelijke Plannen – e-mail 03082023.
 
Verkoper verkoopt en levert op basis van het principe ‘as is, where is’ waarbij er in de koopovereenkomst onder andere een ‘as is, where is’ bepaling, een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.
 
Objectgegevens
Het object is gebouwd omstreeks 1981.
Het object is gelegen op eigen grond.
 
Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 465.000,- k.k..
 
Verzoek
Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.
 
Algemeen
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
 
Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
 
Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.
 
Informatie
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Haver Real Estate.
 
Haver Real Estate
De heer F. (Frank) Haver
Schiedamsedijk 78a
3011 EM  Rotterdam
 
Telefoon: 010-213 1231
info@haverrealestate.nl

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 465.000 k.k.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Onderhoud binnen}
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
157m²
Vloeroppervlakte
157m²

Omgeving

Ligging
woonomgeving

Locatie

[ { "address": "Benedenstraat 67", "zipCode": "3077 BA", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9010792, "lng": 4.5500183, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u gewoon een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

contactgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms